Vi tar hänsyn till vår gemensamma miljö och använder därför  t.ex. alltid microfiberdukar som är miljömärkta och återvinningsbara och som minimerar vår användning av miljöförstörande rengöringsmedel.

 

Nöjdkundgaranti

Hos oss har du alltid nöjdkundgaranti, vilket innebär att du garanteras att vi utför vårt städuppdrag enligt upprättat avtal, och lite mer därtill. Vi ger alltid det där lilla extra.

Du får snabb återkoppling från oss, ett flexibelt samarbete på dina villkor och ett trevligt bemötande.

 

Uppdragsinformation

Du vet alltid vad du kan vänta dig för resultat. Vi lämnar alltid ett informationsblad med uppdragsinformation som beskriver vad som ingår i din städning.

Uppdragsbeskrivningen grundar sig på dina egna önskemål.

 

Säkerhetsrutiner

Dina nycklar och koder är i säkra händer. Vi har ett bra säkerhetssystem för hur vi hanterar känsliga uppgifter som nycklar, larmkoder, personliga data etc. Vi begär alltid utdrag ur belastningsregistret när vi anställer. För att du alltid ska se vem som kommer, bär de alltid företagets kläder.

 

Försäkringar

Du kan alltid känna dig trygg, eftersom vi har alla viktiga försäkringar om det skulle behövas

 

Kompetent och noggrann personal

Det är alltid samma personal som kommer hem till dig, utom vid sjukdom och ledighet. Vår personal har genomgått internutbildning.

 

Snabbt och vänligt bemötande

Du får snabb respons på frågor, och vi är flexibla när du vill ändra på något. Du möts alltid av en glad och trevlig medarbetare som värdesätter relationen till dig som kund.